Al meer dan 40 jaar ervaring en betaalbaar               

Neem contact op:

Rijbewijswinkel
Tel. 030 2513520
info@de-rijbewijswinkel.nl

 

Bel mij

 
 

Rijles Utrecht        Gratis proefles!!

Wanneer je kiest voor rijles bij de Rijbewijswinkel begin je eerst met een GRATIS Proefles. Hier maak je kennis met jouw Instructeur, de auto en de werkwijze van onze rijschool. Tijdens deze les kan de Instructeur ook inschatten hoeveel rijlessen je waarschijnlijk nodig gaat hebben om het fel begeerde papiertje te halen. Het is tevens voor jou een mooie kans om kennis te maken met de Instructeur en met de manier waarop wij werken. Je kunt op je gemak wennen aan de auto en zet op een rustige manier je eerste stap naar het rijbewijs-B.

Als deze les je bevalt, kunnen we de rest van de rijopleiding inplannen. Daarbij houden we natuurlijk rekening met jouw agenda en mogelijkheden. De rijlessen kunnen overdag plaatsvinden, maar kunnen ook in de avonduren en in het weekend worden ingepland. Je hebt gedurende de hele rijopleiding dezelfde auto en instructeur.

 

Rijles Utrecht

Vanaf € 35,- per rijles    klik hier 


Rijbewijs halen Utrecht: het rijexamen

Als je het rijbewijs mee naar huis wilt nemen, moet je natuurlijk eerst het rijexamen tot een goed einde brengen. Het examen duurt ongeveer een uur en begint met een gesprek met de Examinator. Vervolgens ga je samen naar buiten. Daar doe je de ogentest en wordt de auto geïnspecteerd. Meestal krijg je voordat je gaat rijden nog een aantal vragen over de auto.

Daarna ga je de weg op. De Examinator let vooral op hoe jij je gedraagt in het verkeer en of je zelfstandig de juiste beslissingen kunt nemen. Daarnaast wordt er gekeken naar je controle over het voertuig en het uitvoeren van de speciale verrichtingen. Eenmaal terug bij het CBR krijg je te horen of je het rijbewijs hebt gehaald. Als je wilt, kan jouw Instructeur meerijden tijdens het praktijkexamen.

Wil je meer weten over het halen van je rijbewijs in Utrecht of wil je gelijk een GRATIS proefles plannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Meld je nu aan voor een gratis proefles!!

Contact formulier