Al meer dan 40 jaar ervaring en betaalbaar               

Neem contact op:

Rijbewijswinkel
Tel. 030 2513520
info@de-rijbewijswinkel.nl

 

Bel mij

 
 

Rijschool faalangst Utrecht

Zit je met zwetende handen achter het stuur of heb je moeite met het doen van examens? Kies voor een rijopleiding van De Rijbewijswinkel, de rijschool in Utrecht voor mensen met faalangst. We hebben als rijschool veel ervaring bij het begeleiden van leerlingen met faalangst en ook die gaan uiteindelijk naar huis met het felbegeerde rijbewijs.

Rijschool faalangst Utrecht

Door een rustige aanpak leer je op een verantwoorde en veilige manier rijden en krijg je een gedegen voorbereiding op het rijexamen, zodat je het examen met veel zelfvertrouwen tegemoet kunt zien. Ook zal je tijdens de rijopleiding een tussentijdse toets afleggen, zodat je ruim van te voren precies weet wat je van het rijexamen kunt verwachten. Dat geeft een extra rustig gevoel.

Werkwijze rijschool faalangst Utrecht

Faalangst of niet je moet als eerste gewoon goed leren rijden en worden klaargestoomd voor het examen. Je lest altijd met dezelfde instructeur en dezelfde auto. Dat heeft als voordeel dat je de auto al goed kent op het moment dat je opgaat voor het examen. Je vaste Instructeur kent jouw vorderingen en is op de hoogte van jouw faalangst en past de lessen daarop aan. Zo word je in je eigen tempo voorbereid op het halen van het rijbewijs.

Opfriscursus / bijscholing

Heb je het rijbewijs al op zak, maar heb je nog steeds last van faalangst of onzekerheid op de weg? Of heb je misschien al een hele tijd niet meer gereden en kun je wel een opfrisles gebruiken? Ook dan kun je vertrouwen op de vakkundige Instructeurs van rijschool De Rijbewijswinkel uit Utrecht.

Kosten rijschool faalangst

Voor de faalangst lessen betaal je dezelfde voordelige tarieven die je voor de ‘reguliere’ lessen betaalt. Je kunt kiezen uit losse lessen of een vast lespakket.

Meer weten over de faalangst lessen van rijschool De Rijbewijswinkel of direct een eerste les inplannen? Neem vrijblijvend contact met ons op.