Al meer dan 40 jaar ervaring en betaalbaar               

Neem contact op:

De Rijbewijswinkel
Bermudahof 3
3404 ZL IJsselstein
Tel. 030 2513520
info@de-rijbewijswinkel.nl

Bel mij

 
 

Rijschool IJsselstein

Ben je net 18 jaar en op zoek naar een Rijschool IJsselstein? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het kan natuurlijk ook zijn dat je al wat ouder bent en nu hebt besloten om je rijbewijs te gaan halen. Ook dan staat De Rijbewijswinkel voor je klaar, al ruim veertig jaar de kwalitatief hoogstaande en toch betaalbare rijschool van Utrecht en omgeving. Door onze persoonlijke aanpak wordt je zo snel mogelijk klaargestoomd voor jouw rijexamen.

Rijschool IJsselstein

De Rijbewijswinkel beste Rijschool IJsselstein

Zoeken naar een Rijschool IJsselstein is best lastig, er is heel veel keus. Nu hoef je niet meer verder te zoeken. Wij zijn een regionaal bedrijf gevestigd in IJsselstein en gericht op de regio Midden Nederland. Ook na 40 jaar doen wij dit nog iedere dag met veel plezier! Ieder persoon is uniek en zo gaan we ook met onze klanten om.

Kosten Rijschool IJsselstein 

Door onze persoonlijke aanpak wordt je zo snel mogelijk klaargestoomd voor jouw rijexamen. Daarom betaal je nooit meer dan nodig is. Wij hanteren scherpe en overzichtelijke tarieven. Je kunt kiezen voor goed geprijsde losse lessen, maar ook voor een uitgebreid maar voordelig lespakket met standaard een tussentijdse toets inbegrepen. Zo ga je als beste voorbereid op examen!

Voordelen Rijschool IJsselstein bij De Rijbewijswinkel

Waarom kiezen voor onze rijschool:

• Goed en goedkoop leren rijden
• Direct starten met de rijopleiding
• Lessen in eigen tempo
• Flexibele lestijden
• Termijnbetalingen
• Elke les dezelfde ervaren Rijinstructeur en auto
• Standaard Tussentijdse Toets (TTT)

Plan vandaag nog een proefles

Wil je direct jouw GRATIS proefles inplannen of meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contact pagina of telefonisch op het nummer 030 25 13 520.

Wil je teruggebeld worden? Laat dan je telefoonnummer achter op het formulier aan de linkerkant van deze pagina.